Fasadputs Stockholm

Vi putsar upp din skadade fasad

Vi är experter på fasadputs och är verksamma i Stockholm med omnejd och finns tillgängliga för att hjälpa dig med ditt hus. Puts är ett tunt ytskikt av bruk. Puts är vanligt som fasadmaterial men går att använda både inomhus och utomhus. Putsen skyddar den bakomliggande väggen och ger den en vacker yta. Vi hjälper dig när behöver av att putsa fasad dyker upp. Kontakta oss för en kostnadsfri offert för ditt hus!

Behöver jag Putsa MIN Fasad?

Det är inte speciellt svårt att se när en fasadputs är skadad. Men det behöver inte betyda att hela fasaden har gett upp och behöver totalrenoveras. Samma gäller det motsatta. Ibland så kan det se ut som att din putsfasad mår hur bra som helst när den egentligen redan är förstörd och göms bakom en plastfärg som valdes att målas på fasaden för att göra den tillfälligt snygg men som i slutändan förstörde fasadputsen istället. Då är det hög tid att renovera din fasad.

Med det sagt så kan det vara svårare än vad man tror att se om man behöver en fasadrenovering och man kan därför behöva experthjälp för att få en korrekt bedömning. Så ni inte väntar för länge tills det är alldeles för sent eller så ni inte gör en egen felaktig bedömning eller får en oseriös bedömning och utförande så ni sedan står där med en förstörd fasad och förlorade pengar. Det är därför vi gärna hjälper dig med fasadputs i Stockholm.

TECKEN PÅ SKADAD PUTSFASAD

De vanligaste tecknen på att det är dags att renovera sin fasad är självklart sprickbildningar. De kan då ha startat ända från sockeln och smugit sig upp, men även från takstolar och fönsterhörn är väldigt vanligt. När man ser dessa skador så är det oftast på grund av rörelser i fasaden, vare sig det kommer från marken eller för att det inte finns tillräckligt med förstärkning med hjälp av putsnät för att undvika sprickor från huskroppen..

Andra sätt att se skador på fasaden är genom bomlager, d.v.s. utbuktningar i putsen.
Orsaken till denna typ av skador beror oftast på att fukt har blivit instängd bakom en puts utan diffusionsöppning (andnings möjlighet), eller att fasadputsen saknar ett fungerande ventilationssystem. Läs mer om detta i kategorin Tilläggsisolering.

Detta är de två vanligaste tecknen på skador som visar att det är dags att putsa sin fasad. Ni får mer än gärna kontakta oss om ni känner er osäkra på hur er fasadputs mår.

Klicka på bilden för att se förvandlingen

loading...

Renovera fasad med Xlent

Xlent renoverar fasad i Stockholm med omnejd och vänder sig främst till privatpersoner. Vi är bland annat verksamma i Sollentuna, Nacka, Lidingö, Täby, Danderyd, Järfälla, Bromma, Solna och Sundbyberg. Vi utför även fasadrenovering och övriga arbeten i resten av Stockholms kommuner och Mälardalen. Vi har alltid: 

» Kostnadsfria offerter
» Upp till 10 års garanti
» Fasta priser
» ROT-avdrag
​​​​​​​
Kontakta oss redan idag för en genomgång av er fasad och en kostnadsfri offert därefter!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!