Murare Stockholm

Våra murare hjälper er med murningsarbeten i Stockholm med omnejd. Vi hjälper er bland annat med att mura igen fönster och dörrar men vi utför även större arbeten som att mura upp väggar och murar.

Vad finns det för murningsarbeten?

Murning kommer i många olika former och utföranden. De vanligaste murningsarbeten vi utför är igensättning av gamla dörrar och fönster som ej används längre innan vi utför en fasadrenovering och/eller fasadputsning. Men vi utför även uppmurningar av väggar och murar.

I vissa fall kan det också behövas förstärkas i tegelfasaden innan vi utför en putsning av denna, framförallt ovanför fönster och dörrar då rasrisk av tegel finns. Dessa ytor måste förstärkas innan putsning så att skador inte uppstår i efterhand.

Kontakta oss med ert projekt så kan vi se om det är nånting vi kan stå till hjälp med.
Murare stockholm

Klicka på bilden för att se förvandlingen

loading...

Renovera fasad med Xlent

Xlent renoverar fasad i Stockholm med omnejd och vänder sig främst till privatpersoner. Vi är bland annat verksamma i Sollentuna, Nacka, Lidingö, Täby, Danderyd, Järfälla, Bromma, Solna och Sundbyberg. Vi utför även fasadrenovering och övriga arbeten i resten av Stockholms kommuner och Mälardalen. Vi har alltid:

» Kostnadsfria offerter
» Upp till 10 års garanti
» Fasta priser
» ROT-avdrag
​​​​​​​
Kontakta oss redan idag för en genomgång av er fasad och en kostnadsfri offert därefter!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!