Renovera fasad
Stockholm

En entreprenör med kvalitet och service i fokus!

 Vi hjälper er med fasaden på ert hus

Vi hjälper er att renovera fasad i Stockholm med omnejd. Vi utför de flesta tjänster inom bygg och renovering som takrenovering, fönsterbyten, murning med flera, men är specialiserade på fasadrenovering, fasadputs och puts i överlag. Kontakta oss så ser vi hur vi kan hjälpa er med ert hus!

FASADRENOVERING

Vad gör vi?

Vi utför de flesta tjänster inom bygg och renovering men är specialiserade på bland annat fasadrenovering och fasadputs
 
Nedan finner ni de tjänster som vi utför:
PUTS

 Kvalité

Med lång erfarenhet inom branschen har vi byggt upp en bred expertis och stor kunskap. Vi vet vad man bör tänka på innan man bygger nytt eller renoverar, och kan hjälpa våra kunder att undvika vanliga misstag. Det gör att våra kunder känner trygghet och säkerhet när de anlitar oss för alla typer av byggtjänster. Att vi alltid levererar arbetsinstatser av högsta kvalitet är en självklarhet. Det gör att vi alltid kan lämna en kvalitetsgaranti upp till 10 år på våra arbeten.

 
FASAD

Service

Vi vänder oss främst till privatpersoner i Stockholm.

Vi erbjuder skräddarsydda tjänster som är individuellt anpassade för varje unik kund. Vårt mål är att på bästa möjliga sätt kunna kommunicera, vara lyhörda och flexibla under hela arbetsgången, så att ni som kund känner er nöjda och trygga med oss och det arbete vi utför. Vi utför totalentreprenad med samarbete av elektriker, rörmokare, plåtslagare och är då själva specialiserade inom fasadrenovering och puts

 

tjänster

Vi utför de flesta tjänster inom bygg och renovering som takrenovering, fönsterbyten, murning med flera,
 men är specialiserade på fasadrenovering, fasadputs och puts i överlag.

Nedan kan ni gå in och läsa mer om våra tjänster

REFERENSER

Är ni intresserade av att kika på våra tidigare projekt inom fasadrenovering m.m och/eller komma i kontakt med dess uppdragsgivare?

Klicka på knappen för att läsa mer om våra referenser

Renovera fasad med Xlent

Xlent renoverar fasad i Stockholm med omnejd och vänder sig främst till privatpersoner. Vi är bland annat verksamma i Sollentuna, Nacka, Lidingö, Täby, Danderyd, Järfälla, Bromma, Solna och Sundbyberg. Vi utför även fasadrenovering och övriga arbeten i resten av Stockholms kommuner och Mälardalen. Vi har alltid:

» Kostnadsfria offerter
» Upp till 10 års garanti
​​​​​​​
» Fasta priser
​​​​​​​
» ROT-avdrag
​​​​​​​
Kontakta oss redan idag för en genomgång av er fasad och en kostnadsfri offert därefter!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!