Takrenovering & snickare i Stockholm

Vi utför även andra typer av arbeten vilket ni finner mer information om nedan. Vi är specialiserade inom fasadputs men med en så pass gedigen och bred kunskap att vi även utför dessa arbeten till marknadsmässig standard och inom svenska byggkvalitetsnormer.

Inomhus putsning

Vi utför även inomhus putsningar samt källarrenoveringar främst under vintertid då utomhussäsongen för fasadrenovering har tagit slut.

Så om ni behöver hjälp att putsa er källare eller har något annat projekt ni funderar på att få utfört så får ni gärna kontakta oss för ett fritt prisförslag.

Snickeri

Snickeriarbeten är ett måste i varje byggfirma då i kombination till alla typer av arbeten så krävs expertis när det kommer till snickeri och träarbeten.
Våra byggare utför även dessa arbeten så som byte av vindskivor och takfot samt målning av dem.
Bygge av altaner som ni kan se ett exempel av längst ner på denna sida. Montering av fönster samt dörrar och mycket mycket mer.

Takrenovering

Takrenovering är något vi har utfört väldigt länge och har väldigt breda kunskaper om.
Vi utför oftast Takarbeten i kombination med en fasadputsning eller liknande, men ni är varmt välkomna att skicka en förfrågan till oss så kommer vi mer än gärna ut och räknar på objektet.

Markarbeten

När det kommer till markarbeten så är det främst dräneringar som vi utför samt plattsättning av marksten.
Ett av våra stora mål är att vara din expert när det kommer till alla problem som kan orsaka skada på och i din fastighet.
Därför har vi samlat in kunskap och kunnande i alla fält som kan påverka ditt hus från putsning och tilläggsisolering av din fasad till takrenovering och dränering för att skydda både toppen och botten av ditt hus.

Klicka på bilden för att se förvandlingen

loading...

Renovera fasad med Xlent

Xlent renoverar fasad i Stockholm med omnejd och vänder sig främst till privatpersoner. Vi är bland annat verksamma i Sollentuna, Nacka, Lidingö, Täby, Danderyd, Järfälla, Bromma, Solna och Sundbyberg. Vi utför även fasadrenovering och övriga arbeten i resten av Stockholms kommuner och Mälardalen. Vi har alltid:

» Kostnadsfria offerter
» Upp till 10 års garanti
» Fasta priser
» ROT-avdrag
​​​​​​​
Kontakta oss redan idag för en genomgång av er fasad och en kostnadsfri offert därefter!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!